Aanbod in coaching


Wat heeft Stienke de Jager Buitencoaching te bieden? Je kan kiezen voor een coachtraject op maat, een losse coachwandeling of stiltewandelingen in groepsverband. Eerst liever eens kennismaken? Dat kan vrijblijvend met een telefonisch kennismakingsgesprek of een kennismakingswandeling.


Gratis kennismakingswandeling

Wil jij kennismaken met buitencoaching? Vraag dan een gratis kennismakingswandeling aan. Ben je op zoek naar een coach en wil je graag uitzoeken of wandelcoaching iets voor jou is? In een kennismakingsgesprek in de natuur vertel ik je meer over buitencoaching en wat dat voor jou kan betekenen. Meld je aan via e-mail. Bellen mag uiteraard ook.


Grip op autisme wandelcoachtraject

Heb je een partner met autisme en wil je meer grip op jouw persoonlijke situatie? Kies dan voor een wandelcoachtraject op maat: Grip op autisme wandelcoachtraject. Dit coachtraject bestaat uit vijf coachwandelingen van maximaal 1,5 uur in de (stads)natuur in de regio Eindhoven of op de Utrechtse Heuvelrug (omgeving Doorn). In deze coachwandelingen komen we dan tot de volgende resultaten:


 1. betere communicatie met je partner,

 2. meer gelijkwaardigheid in de relatie

 3. een betere verdeling van taken in het huishouden

 4. een betere verdeling van de zorg en opvoeding van de kinderen

 5. meer tijd en aandacht voor jezelf, zodat je meer energie hebt en niet overbelast raakt

 6. meer plezier in je leven en in je relatie.


Meld je aan voor een Grip op autisme wandelcoachtraject via stienke.de.jager@gmail.com of bel voor een kennismakingsgesprek of meer informatie naar 06-10783865


Nooit meer te druk wandelcoachtraject

Ben jij een betrokken werknemer en ben je overbelast geraakt door je werk? Kies dan voor het Nooit meer te druk wandelcoachtraject op maat. Ook dit coachtraject bestaat uit vijf coachwandelingen van maximaal 1,5 uur in de regio Eindhoven of op de Utrechtse Heuvelrug. In deze coachwandelingen komen we dan tot de volgende resultaten:


 1. een betere balans tussen werk en privé

 2. leren om keuzes te maken, die bij jou passen

 3. meer grip op het indelen van je tijd

 4. betere communicatie met je werkgever

 5. meer tijd en aandacht voor jezelf, zodat je meer energie hebt en niet overbelast raakt

 6. meer plezier in je leven en in je werk


Meld je aan voor het Nooit meer te druk wandelcoachtraject via  stienke.de.jager@gmail.com of bel voor een kennismakingsgesprek of meer informatie naar 06-10783865


Losse coachwandeling

Je kan ook kiezen voor een losse coachwandeling van 1,5 uur. Misschien loop je al een tijdje met een bepaalde vraag rond of wil je meteen kennismaken met coaching in de natuur? Ik ga graag met je op pad!
Stiltewandelingen


Ik organiseer regelmatig stiltewandelingen. Maandelijks organiseer ik Tijd voor jezelf wandelingen. Elk seizoen organiseer ik ook een wandeling die in het thema van dat seizoen staat. Dit zijn wandelingen, grotendeels in stilte, met een groep van maximaal 12 deelnemers. Aan de hand van inspirerende teksten wandelen we door de stadsnatuur in Eindhoven. Daarnaast doen we ook mindfulness oefeningen.


Tijd voor jezelf wandeling

Rond de 15e van elke maand kun je aansluiten bij een stiltewandeling op woensdagochtend in het Philips de Jonghpark in Eindhoven. Tijdens deze Tijd voor jezelf wandeling kun je je hoofd even leegmaken en energie en inspiratie opdoen. Wandelen in de natuur zorgt voor helderheid en een frisse blik. Een andere kijk op vragen waar je mee zit.

Je wandelt samen in een groep van maximaal 12 personen. Een gedeelte van de wandeling wandelen we in stilte. Daarnaast laat ik je zien hoe je de natuur kan inzetten om meer energie te krijgen. We doen ook korte ontspannings- en meditatie oefeningen. Er is ook ruimte om je ervaringen te delen met anderen. We sluiten samen af met een kopje thee of koffie in het Paviljoen in het Philips de Jonghpark. Voor deze wandeling wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd.

Data Tijd voor Jezelf wandelingen 2016: 14 september, 12 oktober, 16 november en 14 december.

Graag vooraf opgeven via stienke.de.jager@gmail.com.


Voel het seizoen wandeling

Elk seizoen organiseer ik ook een wandeling op zondagmiddag in het Eckartse Bos in Eindhoven. Op deze wandeling doen we korte ontspannings- en meditatie oefeningen. Een gedeelte van de wandeling wandelen we in stilte. Op zondag 9 oktober kun je meedoen met de “Voel de Herfst- wandeling”. De herfst staat voor loslaten, een thema dat regelmatig terugkomt in deze wandeling.  Er wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd voor deze wandeling. Er doen maximaal 12 deelnemers mee aan deze seizoenswandeling. Je kunt je aanmelden via stienke.de.jager@gmail.com.

Wandelcoaching


Wandelcoaching of buitencoaching is coaching al wandelend in de natuur. Tijdens de coachingsgesprekken wordt de natuur regelmatig actief ingezet.


Wandelcoaching heeft veel voordelen. Wandelen zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. De natuur heeft een positieve invloed op je geest en op je lichaam. Je komt tot rust, kunt je beter concentreren en komt sneller tot heldere inzichten tijdens het wandelen in de natuur.


Stienke de Jager Buitencoaching is lid van de Beroepsvereniging Groene Zorg. 

CONTACT

Telefoon: 06 - 107 838 65

E-mail: stienke.de.jager@gmail.com